Show simple item record

dc.creatorQuero, Franck Jean
dc.date.accessioned2017-04-12T14:48:42Z
dc.date.available2017-04-12T14:48:42Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10533/183501
dc.relationinstname: Conicyt
dc.relationreponame: Repositorio Digital RI2.0
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAcces
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Chile
dc.rightshttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/cl/
dc.titleFUNDAMENTAL SUTIDES OF BIOPOLYMER (STARCH, SALMON AND BOVINE GELATIN)-BACTERIAL CELLULOSE NANOFIBRIL INTERACTIONS FOR APPLICATIONS IN FOOD TECHNOLOGY AND TISSUE ENGINEERING.
dc.typeProyecto
dc.contributor.corporatenameUniversidad de Chile
dc.description.conicytinstrumentPOSTDOCTORADO
dc.identifier.folio3140036
dc.description.statusAprobado
dc.description.conicytinstrumentcontestFONDECYT-POSTDOCTORADO
dc.coverageRegión Metropolitana
dc.description.conicytprogramFONDECYT
dc.relation.contesthandle/10533/111575
dc.identifier.generoM
dc.relation.projectidinfo:eu-repo/grantAgreement/Fondecyt/3140036
dc.rights.driverinfo:eu-repo/semantics/openAcces
dc.subject.oecdIngeniería y Tecnología
dc.subject.oecdIngeniería Química
dc.subject.oecdIngeniería Química
dc.type.driverinfo:eu-repo/semantics/researchProposal
dc.date.start02-11-2013
dc.date.end31-10-2016
dc.relation.instrumenthandle/10533/108104
dc.relation.programhandle/10533/108045
dc.description.shortconicytprogramFONDECYT
dc.date.annoconcurso2014
dc.description.rolinvestIR
dc.description.montoprograma59192
dc.subject.fondecyt1nTecnologia y Ciencias de la Ingenieria
dc.subject.fondecyt2nIngeniería 3
dc.subject.fondecyt3nIngeniería Química
dc.subject.oecd1nIngeniería y Tecnología
dc.subject.oecd2nIngeniería Química
dc.subject.oecd3nIngeniería Química
dc.subject.appliedsector1nProteccion y Promocion de La Salud
dc.subject.appliedsector2nTecnologia Biomedica, Farmacologia


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record