Browsing Artículos by Author "Tabilo-Munizaga, G."
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Chemical changes in chilled farmed salmon (oncorhynchus kisutch): effect of previous high pressure treatment
Autor: Rodriguez, A.; Ortea, I.; Trigo, M.; Sierra, Y.; Gallardo, J. M.; Tabilo-Munizaga, G.; Perez-Won, M.; Aubourg, S. P. Año: 2009N° de proyecto: 1080626Tipo: ArticuloPrograma: FONDECYT -
Effect of a previous high hydrostatic pressure treatment on lipid damage in chilled chilean jack mackerel (trachurus murphyi)
Autor: Maluenda, D.; Roco, T.; Tabilo-Munizaga, G.; Perez-Won, M.; Aubourg, S. P. Año: 2013N° de proyecto: 1110782Tipo: ArticuloPrograma: FONDECYT -
Effects of high hydrostatic pressure on microstructure, texture, colour and biochemical changes of red abalone (haliotis rufecens) during cold storage time
Autor: Briones-Labarca, V.; Perez-Won, M.; Zamarca, M.; Aguilera-Radic, Jose Miguel; Tabilo-Munizaga, G. Año: 2012N° de proyecto: 1080626Tipo: ArticuloPrograma: FONDECYT -
Effects of high hydrostatic pressure on microstructure, texture, colour and biochemical changes of red abalone (haliotis rufecens) during cold storage time
Autor: Briones-Labarca, V.; Perez-Won, M.; Zamarca, M.; Aguilera-Radic, Jose Miguel; Tabilo-Munizaga, G. Año: 2012N° de proyecto: 11075104Tipo: ArticuloPrograma: FONDECYT